Poziv za sudjelovanje u virtualnoj izložbi “Knjiga i ja”

0
Komunalac add

Knjižnice grada Zagreba pozivaju svoje korisnike, ali i ostale ljubitelje knjiga i likovne umjetnosti da svojim likovnim radovima sudjeluju u virtualnoj izložbi „Knjiga i ja“ Galerije Oblok (knjižnica Sesvete) te da se na mrežnim stranicama pridruže obilježavanju Noći knjige. Podsjetimo, ove će se godine 23. travnja održati virtualna Noć knjige.

Tema ovogodišnjeg obilježavanja kao i izložbe Galerije Oblok je promjena. Organizatori  izložbe poručuju svima onima koji žele sudjelovati – Svojim likovnim radovima ispričajte na koji način je neka knjiga utjecala na vas ili predstavite knjigu ili lik iz knjige za koje mislite da su utjecali na vas ili na naš svijet – kažu organizatori.

Svi zainteresirani sudionici moraju poslati fotografiju ili skeniranu verziju svojih likovnih radova na e-mail adresu galerija.oblok@kgz.hr do 22. travnja 2020. godine. Važno je da su u e-mailu uz fotografiju ili skeniranu verziju likovnih radova napisani i nazivi knjiga koje su poslužile kao inspiracija, a poslati možete najviše dva rada.

Organizatori izložbe napominju da je sudjelovanje ujedno i pristanak na objavu imena i prezimena autora likovnih radova. Knjige mijenjaju svijet. Svi koji čitaju, to znaju – poručuju organizatori.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime