Bogat dnevni program na Vumfestu

0
Komunalac add

Vrbovečka udruga mladih u petak 1. i subotu 2. srpnja organizira VUMfest 2022. Tradicionalno festivalsko druženje na prostoru AKC Garaža održava se kroz dva dana te donosi brojne zabavne, rekreativne i kreativne sadržaje za posjetitelje te bogat koncertni program o čemu smo pisali ovdje.

U sklopu dnevnog programa festivala održat će se brojne radionice. U petak, u 16 sati planirana je radionica oblikovanja gline „Terra vibe“ za djecu i mlade koju će voditi članovi vrbovečke udruge Artoratorij. Akademski kipar Petar Popijač u subotu će u 18 sati održati radionicu pečenja gline na otvorenom ložištu “Terra in fire“, koristeći radove polaznika nastale na prvoj radionici. Ivan Raić će u 18 sati oba dana održati bubnjarsku radionicu.

U periodu od 16 sati do 20 sati posjetitelji će moći zaigrati stolni tenis, mali nogomet, odbojku na travi i društvene igre.

Drugog dana festivala, u 16 sati ponovno će se održati likovna radionica šablonskih grafita za djecu i mlade – „Stencile graffiti“ (Artoratorij), a tijekom cijelog trajanja festivala od 16 sati do 24 sata moći će se pogledati projekcija “Bilo jednom u Garažama“ koja će prikazati festival kroz 20 godina u video formatu uz izložbu „20 plakata“ i prikaz različitih vizualnih identiteta festivala kroz godine putem plakata, flajera i slično. Od 17 sati Ana Kirnbauer će djeci oslikavati lica (facepaint). Od 16 do 20 sati posjetitelji će opet moći zaigrati stolni tenis, mali nogomet, odbojku i društvene igre.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime