Županija nagradila najbolje učenike na sportskim državnim natjecanjima

0
Komunalac add

Zagrebačka je županija već šesnaestu godinu zaredom nagradila učenike osnovnih i srednjih škola s područja županije, koji su na državnim sportskim natjecanjima osvojili jedno od prva tri mjesta i tako svojim uspjesima u najboljem svjetlu predstavili našu županiju.

Ovogodišnji svečani prijem za učenike održan je u Osnovnoj školi Gradec, a poklon bonove (u iznosu od 500, 700 i 1000 kuna) najboljima su uručili župan Stjepan Kožić, zamjenica župana Nadica Žužak te potpredsjednica Županijske skupštine i načelnica Općine Gradec Ljubica Ambrušec.

Učenici su nastupili u 11 sportova i osvojili pet zlatnih, četiri srebrne i devet brončanih medalja. Među zlatnima je i ekipa Školskog sportskog društva Valentin II. osnovne škole Vrbovec, koja je na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava za učenike 5. i 6. razreda osvojila prvo mjesto u futsalu za dječake.

Posebni gosti jučerašnjeg prijema bili su Branko i Valentina Pereglin iz Dubrave, članovi najtrofejnije obitelji u Zagrebačkoj županiji. Branko, Branka, Valentina i Domagoj Pereglin zajedno su osvojili više od sto medalja sa svjetskih i europskih prvenstava.

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime