Župan Stjepan Kožić objavio kandidaturu za župana, Damir Tomljenović za zamjenika

0
Komunalac add

Stjepan Kožić najavio je novu kandidaturu za župana Zagrebačke županije. U utrci za šesti mandat na čelu županije Kožića će podržati HDZ Zagrebačke županije. Na lokalnim izborima u svibnju za zamjenike župana kandidirat će se predsjednik GO HDZ-a Vrbovec Damir Tomljenović i zamjenik gradonačelnika Velike Gorice Ervin Kolarec.

Dogovorena je koalicija sa strankom Stjepan Kožić. Mislimo da župan ima mogućnost dobiti izbore, svo ovo vrijeme je pokazao da dobro vodi našu županiju – rekao je Tomljenović koji je devet godina obnašao dužnost zamjenika župana.

Mislim da je to moje prijašnje iskustvo bilo sigurno i jedan od elemenata odluke moje stranke, jer na neki način sam se i dokazao u tom proteklom razdoblju. Niz je projekata koje smo odradili, no ostavimo to za izbornu kampanju kada ćemo prezentirati sve što smo odradili i što kao koalicija planiramo – naglasio je Tomljenović te dodao kako će HDZ-ovi kandidati za Vrbovec biti poznati početkom ožujka.

Ovih ćemo dana svakako intenzivirati sastanke našeg Gradskog odbora i potencijalnih koalicijskih partnera te početkom sljedećeg mjeseca izlazimo s kandidaturom za gradonačelnika, zamjenika gradonačelnika te listama za Gradsko vijeće – najavio je Tomljenović.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime