Zmajlović: Osigurat ćemo ravnomjeran razvoj naših općina i gradova

0
Komunalac add

Uoči drugog kruga lokalnih izbora kandidat za župana Zagrebačke županije Mihael Zmajlović u Vrbovcu je danas još jednom pozvao građane da u nedjelju izađu na izbore. –To je važno za sve Vrbovčane i cijeli vrbovečki kraj, jer vidimo da se neke općine ipak nisu ravnomjerno razvijale, da Županija nije ravnomjerno ulagala primjerice u Preseku i Farkaševac. Kao budući župan to želim promijeniti i osigurati jednak pristup prema svim općinama i gradovima neovisno o tome iz koje stranke dolazili gradonačelnici ili načelnici. Trebamo ukinuti tu praksu ucjene vlasti na svim razinama, svi građani plaćaju porez, to je javni novac – rekao je Zmajlović.

Zmajlovića podržava vrbovečki gradonačelnik Denis Kralj. –Županija nam je jako važna, to vidimo na primjeru pedijatra u Vrbovcu, isključiva je odgovornost Županije da više nemamo primarnu zdravstvenu zaštitu jednake kvalitete kao prije deset godina. I stanje prometnica ovisi o Županiji, ovih dana zove me puno građana i žali se na stanje bankina. Ako niste zadovoljni s trenutnim stanjem u nedjelju imate priliku to promijeniti – poručio je Kralj.

I Općina Preseka u drugom krugu u nedjelju odlučuje tko će voditi općinu sljedeće četiri godine. Aktualni načelnik Nikola Kožar. –Pozivam stanovnike općine da izađu na izbore i daju glas za modernu županiju koja će brinuti o svim općinama, a ne samo onima odabranima. To će koristiti i našoj općini koja je posljednjih godina od županije bila potpuno zapostavljena – rekao je Kožar.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime