Zmajlović: “Dobar primjer iz Vrbovca možemo preslikati i na županiju”

0
Komunalac add

Kandidat za župana Zagrebačke županije Mihael Zmajlović održao je u petak u Vrbovcu konferenciju za medije na kojoj je gradonačelniku Denisu Kralju čestitao na uvjerljivoj pobjedi u prvom krugu lokalnih izbora. –Kada ljudi prepoznaju mlade ljude i novu energiju to je onda zaista prilika da se nešto učini za svoj kraj, ali i prilika da se nešto učini i u Zagrebačkoj županiji. Dobar primjer iz Vrbovca možemo preslikati i na županiju, ali za to
nam je važna potpora svih stanovnika. Vidi se da je Županija zanemarila ovaj kraj. Vrbovec je tako grad kojem nedostaju dva pedijatra, oftalmolog, specijalist medicine rada te liječnik opće prakse. Sve te specijaliste Vrbovec je imao do prije 10 godina, dok su danas te ambulante prazne ili u njih nakratko uskaču umirovljeni liječnici – naglasio je Zmajlović te poručio građanima da se zapitaju kako je do toga došlo. –Nakon 20 godina vladavine istog čovjeka Stjepana Kožića, od čega je gotovo deset godina zamjenik župana čovjek koji dolazi iz ovog grada. To je čovjek koji se ponovno kandidirao za zamjenika, a da ovi nagomilani problemi u Vrbovcu nisu riješeni. Želimo temeljito mijenjati stvari, pogotovo po pitanju zdravstvene skrbi, jer je to ljudima u vrijeme pandemije itekako važno, ali i po pitanju cestovne infrastrukture koja je dotrajala i u koju treba puno više ulagati – rekao je Zmajlović.

Gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj poručio je kako su izbori za župana vrlo važni. –Rješenje brojnih problema koji se pojavljuju u gradu ovisi upravo o Županiji. Pozivam sve građane da izađu na izbore u nedjelju, 30. svibnja i da podrže Mihaela Zmajlovića te da počnemo u županiji provoditi sve uspješne promjene koje smo uspjeli provesti u Vrbovcu – poručuje Kralj.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime