Zlatne mažoretkinje

0
Komunalac add

Odlične vijesti stižu iz Novalje gdje je proteklog vikenda održano Državno prvenstvo mažoretkinja. Vrbovečke mažoretkinje osvojile su zlato u sljedećim kategorijama: solo juniorke, solo seniorke, duo juniorke, juniorke pom pon te kadetkinje pom pon.

Lara Šimunec osvojila je titulu 1. Pratilje Miss mažoret. Lorena Gregurić 1. mjesto u neformaciji solo juniorka, Anja Pisačić 1. mjesto u neformaciji solo seniorka. Lorena Kirša i Korina Kamenarić osvojile su 1. mjesto u neformaciji duo juniorke. Ivona Kostiha i Lana Orešić našle su se na 4. mjestu u neformaciji duo seniorke. Kadeti su zauzeli 1. mjesto u formaciji pom pon te 4. mjesto u formaciji štap. Juniori su osvojili 1. mjesto u formaciji pom pon i 3. mjesto u formaciji štap, a seniori 3. mjesto u formaciji štap.

Podsjećamo, naše mažoretkinje i prošle su godine na Državnom prvenstvu u Rovinju bile uspješne, osvojile su tri zlata i broncu, a Limena glazba i mažoretkinje Vrbovec dobitnici su i ovogodišnje nagrade Grada Vrbovca za izrazit doprinos u promociji kulturne baštine našeg grada u zemlji i inozemstvu.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime