Županijsko vatrogasno natjecanje djece i mladeži

0
Komunalac add

U Vrbovcu je jučer održano Županijsko vatrogasno natjecanje djece i mladeži, na kojem je sudjelovalo oko 1500 djece s područja Zagrebačke županije.

U kategoriji ženske djece prvo mjesto osvojile su djevojčice DVD-a Mraclin, ekipa DVD-a Haganj zauzela je drugo mjesto, a na trećem je mjestu DVD Donji Desinec. 

U ovoj uzrasnoj skupini sudjelovale su još četiri ekipe s našeg područja – Gradečki Pavlovec završio je na 8. mjestu, Gaj je 15., Tučenik 18. i Lonjica 21.

U kategoriji muške djece sudjelovalo je čak 47 ekipa, a najuspješniji bili su dječaci DVD-a Ježevo, drugo mjesto osvojilo je društvo iz Ribanice, a treće iz Cerja. U ovoj kategoriji sudjelovalo je i deset ekipa s područja Vrbovca i okolnih općine, od kojih je najbolje plasiran DVD Haganj na 7. mjestu, slijede Tučenik, Prilesje, Brčevec, Poljanski Lug, Paruževac, Zvekovac, Preseka, Rakovec i Vrbovec.

Kod ženske mladeži najuspješnija bila je ekipa DVD-a Kuče, drugoplasirana je Ribnica, a treći Gornji Desinec. Zvekovac je deset, Gaj 12. i Tučenik 13.

 

U natjecanju muške mladeži pobjedu su odnijeli mladi vatrogasci DVD-a Mraclin, drugi su vatrogasci Velike Bune, a treći Deanovca.

Od naših ekipa Rakovec je šesti, Haganj 7., slijede Veliki Brezovec, Mostari, Zvekovac i Celine.

 

 

Rezultati:

http://www.radiovrbovec.hr/u/Djeca_zenska.pdf

http://www.radiovrbovec.hr/u/Djeca_muska.pdf

http://www.radiovrbovec.hr/u/Mladez_zenska.pdf

http://www.radiovrbovec.hr/u/Mladez_muska.pdf

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime