Zgodicima Mišela Gomerčića Gaj svladao Bunu

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 24. KOLO 1. ŽNL ISTOK

GAJ  – BUNA2 : 1

GAJ. Igralište NK Gaj. Gledatelja 50.

Sudac:Martin List (Koritna) 7. Pomoćnici: Mislav Antonio Fugaj (Tučenik) i Vito Baša (Brckovljani).

Delegat: Filip Oroz (Gračec).

STRIJELCI: 1:0M. Gomerčić (4), 2:1 M. Gomerčić (34), 2:1 Pazman (57).

GAJ: Kosovec 6,5, Jaić 6,5, 6, M. Pajur 6,5, M. Benko 7, Bunjački 7, J. Gomerčić 6,5,Jaković 6,5, (od 57. Grgoić 7), D. Benko 6,5, Jembri 6,5, (od 57. E. Pajur 6,5), M. Gomerčić 7, Gašparec 6,5, (od 87. Badenić -).

Trener:Hrvoje Medverec 6,5.

BUNA: Muža 6,5, Pukšec 6, L. Kovačić 6,5, M. Kovačić 7, Đurašin 6, Huđber 6,5, Pazman 6,5, (od 70.Ćetković -), Vukašinec 6, Šporčić 6,5, Zlodi 6, Kalisar 6.

Trener:Miroslav Rovišan 6,5.

IGRAČ UTAKMICE: Mišel Gomerčić.

Utakmica između Gaja i Bune nije bila na nekoj zavidnoj razini i s malo pravih šansi, ali je domaćin s nova tri boda potvrdio uspješni proljetni dio, dok je Buna platila ceh vlastitih pogrešaka.

Gaj je u prvom napadu u 1. minuti imao izglednu priliku, ali je udarac Jembrija glavom s 8 mzavršio iznad gostujućih vrata. Domaćin je poveo u 4. minuti nakon pogreške gostujućeobrane. Zlodi je pogriješio kod dodavanja što je iskoristio Mišel Gomerčić i pored nemoćnogvratara Muže postigao zgoditak. Buna je potom preuzela igru, ali imala jalovu inicijativu, koja seuglavnom odvijala između dva kaznena prostora. Gaj je povećao vodstvo u 34. minuti.Huđber je nepotrebno zakomplicirao, a potom i srušio Jakovića u kaznenom prostoru što jesudac List okvalificirao najstrožom kaznom. Sigurni izvođač s bijele točke bio je Mišel Gomerčić. Gosti su imali izglednu šansu u 43. minuti, ali je Pazman s 14 m snažno tukao iznad domaćih vrata.

Drugo poluvrijeme je proteklo u inicijativi gostiju dok su se domaći nogometaši organiziranobranili. Pogrešku Josipa Gomerčića u 57. minuti kaznili su igrači Bune. Huđber je probio podesnom boku i vratio loptu koju je Pazman iz blizine pospremio u domaća vrata. Bilo je jošpar poluprilika na obje strane ali se rezultat više nije mijenjao. Gaj je spretno i sretnopobijedio Bunu 2:1 dok bi prema prikazanoj igri najrealnije bilo da je utakmicazavršila podjelom bodova.

Sudac Martin List je sa svojim pomoćnicima autoritativno i bez kalkulacija vodio utakmicu. Dodijelio je tri opomene i to kod domaćina Franji Jakoviću, a gostima Marku i Luki Kovačiću.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime