ZG SIM na Jesenskom sajmu u Gudovcu

0
Foto: ZG SIM
Komunalac add

Hrvatski savez uzgajivača simentalskog goveda (HUSIM) i članovi Saveza uzgajivača simentalskog goveda Zagrebačke županije (ZG SIM) sudjeluju na 30. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu. Sajam se održava od 08. do 10. rujna. U sklopu programa sutra od 10:30 sati HUSIM u suradnji s HAPIH-om organizira okrugli stol “Ulazak simentalske pasmine RH u zajednički sustav genetskog / genomskog vrednovanja Njemačke / Austrije / Češke. Okrugli stol će se održati u velikoj sajamskoj dvorani.

Nakon okruglog stola bit će prigodno druženje i degustacija sireva u suradnji sa savezom SirCro na štand kućici HUSIM-a, ispred staje sa izložbenom stokom odnosno aukcijskom dvoranom.

Inače, u sklopu programa na sajamskom prostoru u Gudovcu održava se i 30. Državna stočarska izložba, Sajam opreme za stočarstvo, 7. Peti element – Grijanje i obnovljivi izvori energije i 6. Drvni svijet – Prezentacija opreme za šumarstvo i drvne tehnologije. Sajam se održava uz pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede. U prilogu pogledajte cjelokupni program sajma.

Program-sajma

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime