Ženskoj konjičkoj gardi potrebna pomoć za kupnju novih uniformi

0
Komunalac add

Ženska konjička garda Vrbovec danas se okupila u Gradskom parku, kako bi promovirala svoj rad, ali i pozvala sugrađane da im pomognu u nabavci materijala potrebnog za izradu novih uniformi.

Naime, Vrbovec prvi u Europi ima svoju Žensku konjičku gardu, koja za sada ima pet aktivnih članica, a to su: Lana Vrščak, Antonela Hršak, Leona Kandrač, Paola Prskalo i Garijela Kovačić. Međutim, još je desetak djevojaka iskazalo interes za sudjelovanje u radu ove jedinstvene sekcije Konjogosjske udruge Vrbovec, a kako bi se i one u potpunosti mogle uključiti u sve aktivnosti garde, potrebne su im unifome, za koje Konjogojska udruga trenutno nažalost nema dovoljno novca.

Članice garde i predsjednik Konjogojske udruge Vrbovec stoga su uputili poziv za uključivanje u akciju prikupljanja sredstava za kupnju materijala i šivanje uniformi, za što im je potrebno oko 7.000 kuna.

Pozivam sugrađane da podrže mlade koji svoje vrijeme ulažu u ovu plemenitu aktivnost i da nam svima pomognu u održavanju Ženske konjičke garde na okupu, kako bismo mogli biti ponos našeg grada i okolice – rekao je predsjednik Konjogojske udruge Vrbovec Željko Vrščak.

Svi koji se žele uključiti u akciju pomoći za kupnju potrebnih uniformi, to mogu učiniti uplatom na žiroračun Konjogojske udurge Vrbovec: IBAN HR5823600001101814663, s naznakom „Za Žensku konjičku gardu“.

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime