Ženski odbojkaški klub Vrbovec najbolja je ženska sportska ekipa 2021. godine

0
Komunalac add

Najbolja ženska sportska ekipa Grada Vrbovca u 2021. godini je Ženski odbojkaški klub Vrbovec. Klub se već dugi niz godina natječe u 1B ligi unatoč odlasku brojnih igračica. Ulaskom u sezonu 2021./22. imperativ je bio zadržati prvoligaški status, a nakon prvog dijela lige, vrlo je izgledno da će to i uspjeti.

Također, Ženski odbojkaški klub Vrbovec ujedno je proglašen i najboljim sportskim kolektivom Grada Vrbovca. Naime, jedini je to sportski kolektiv u gradu čiji svi treneri imaju visoku stručnu spremu. Natječe se u svim uzrasnim kategorijama te svake godine redovito odlazi na državno prvenstvo. Uz to, svake godine organizira odbojkaški kamp na razini županije i turnir u odbojci na pijesku.

Zahvaljujemo se Gradu i Gradskoj zajednici sportskih udruga što nas je prepoznala kao najbolju žensku ekipu i najbolji sportski kolektiv u 2021. godini. Pored uručenih nagrada sretni smo jer smo se u prošloj godini vratili redovitom načinu natjecanja i treniranja. Pomladili smo ekipu i vratili u dvorane još veći broj djevojaka. Naš odbojkaški kamp u Nerezinama poznat je u cijeloj Županiji. Hvala svim igračicama, roditeljima, članovima kluba i navijačima koji nas podržavaju – poručuju iz odbojkaškog kluba.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime