Ženska ekipa NK Vrbovca počela s treninzima

0
Komunalac add

Nakon što je u trećeligašu NK Vrbovcu osnovana ženska nogometna ekipa, sve je više upita kako se uključiti i početi trenirati u ženskoj momčadi. Nema dvojbe da je inicijativa izazvala interes ne samo među vrbovečkim djevojkama, nego se taj glas pronio i izvan područja grada Vrbovca. Prema tome, sve djevojčice i djevojke koje vole nogomet, svoj talent mogu pokazati na zelenom terenu Gradskog stadiona Vrbovec i pridružiti se vrbovečkoj ženskoj momčadi.

Početkom ovog tjedna smo po prvi puta održali trening ženske kategorije pod okriljem NK Vrbovca. Skupilo nam se za sada osam cura koje vodi Nives Mesar, studentica Kineziološkog fakulteta. Trenutno imamo grupu raznih godišta, ali najbitnije je da smo djevojkama osigurali treninge te da smo sve skupa pokrenuli – pojasnio je tajnik kluba Tomislav Kosovec.

Također je naveo kako su u klubu jako sretni što su u mlađe kategorije upisali nekoliko djevojčica koje još imaju pravo igranja s dječacima. – Djevojke nastavljaju s treninzima i dalje te ponovno pozivamo sve zainteresirane djevojčice, pogotovo godišta 2010. i starije, da nam se pridruže. Nadamo se odazivu cura na naš poziv te skorom pokretanju službene ženske kategorije – zaključio je.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime