Željko Prelec izabran za novog predsjednika HVIDRA-e Vrbovec

0
Komunalac add

Na godišnjoj skupštini HVIDRA-e Vrbovec izabran je novi predsjednik Željko Prelec. Dosadašnji predsjednik Vlado Kožar na početku je skupštine podnio financijsko izvješće o aktivnostima u protekloj godini te plan rada u 2024. godini. Većina aktivnosti provodit će se pod nazivom “Psihosocijalna rehabilitacija članova HVIDRA-e i njihovih obitelji te očuvanje uspomena na Domovinski rat”.

Novi predsjednik Željko Prelec je stradalnik Domovinskog rata. Sudjelovao je u ratnim aktivnostima na području Banovine, Pokupskog, Dubrovnika i cijelim južnim bojištem kao i na Velebitu. Bio je pripadnik MUP-a.

Kao dragovoljac Domovinskog rata započeo je djelovanje u osvajanju vojnih skladišta i vojarni u našem okruženju. Kroz aktivnosti u borbenom sektoru ima 1860 borbenih dana.

Evo što Željko Prelec ističe kao najvažnije zadaće HVIDRA-e.  –Na vrbovečkom području ima preko 150 invalida Domovinskog rata, a HVIDRA  broji 30-tak članova. Cilj je da što više invalida Domovinskog rata budu članovi HVIDRA-e – naglasio je Prelec.

U predsjedništvo HVIDRA-e izabrani su: Damir Majstorović, Vlado Kožar, Darko Zeljak i Slavko Carina, a u Nadzorni odbor Mario Leljak, Dragan Lukač i Ratko Juko. Mandat izabranima traje slijedeće 4 godine.

 

Dragan Vicković

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime