Zelina i Vrbovec remizirali 2:2

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

ZELINA – VRBOVEC 2 : 2

SVETI IVAN ZELINA, Gradski stadion. Gledatelja 50.

Sudac: Karlo Kašnar. Pomoćnici: Bruno Geller i Fran Posarić (svi iz Svetog Ivana Zeline).

STRIJELCI: 0:1 Babić (5 11m), 1:1 Šaško (18), 2:1 Burny (60), 2:2 J. Colarić (74).

ZELINA: Klepac, Haramina, Milas, Garić, Grošinić, Pavić, Kukrika, Šaško, Marelja, Simeunović, Slišković. Još su igrali: Tokić, Glibo, Grabovac, Omotayo, Burny, Juren, Jelovački, Ovčar.

Trener: Boris Perković.

VRBOVEC: Zrinščak, Videc, Jantoljak, Lovrić, M. Tolić, Ćosić, G. Tolić, Babić, Škaro, Martinović, Turk. Još su igrali: Kralj, J. Colarić, K. Colarić,  Gašpar, Mikulec, Jurinjak, Fugaj, Bubnjar.

Trener: Dražen Biškup.

Igrač utakmice: Mihael Zrinščak.

Zelina i Vrbovec su odigrali žustru, borbenu i živu utakmicu. Početak je pripao gostima koji su poveli u 5. minuti iz kaznenog udarca kojeg je realizirao Babić. Ubrzo su se domaćini povratili nakon početnog šoka i potom stvorili izgledne prilike preko Šaška, Marelje i Sliškovića. Međutim, sjajnim obranama istaknuo se gostujući vratar Zrinščak koji je onemogućio izjednačenje. Zelina je ipak bolji igru pretvorila u 18. minuti u izjednačile preko Šaška koji je postigao efektan zgoditak. U prvom poluvremenu Zelina je ostavila bolji dojam čiji su igrači bili pokretljiviji, konkretniji, bolje kombinirali i bili čvršći u duelima.

Vrbovec je u drugom poluvremenu povezao redove pa su nametnuli svoj stil i ritam igre, ali prigode nisu realizirali Turk, Jurinjak i Josip Colarić. Domaćin je preokrenuo rezultat u 60. minuti. Burny je izveo slobodni udarac s 20-tak m iskosa s lijeve strane i pogodio u Kraljev lijevi gornji kut. Na dodavanje Gašpara u 74. minuti Josip Colarić je s 10-tak m pogodio u lijevi donji kut za izjednačenje rezultata. U 77. minuti veliku šansu nije realizirao Ovčar koji je s 5 m glavom promašio gostujuća vrata. Potom se igra uglavnom odvijala između dva kaznena prostora. U samoj završnici susreta u 88. minuti udarac Josipa Colarića s ruba kaznenog prostora domaći vratar Tokić je krajnjim naporom obranio.

Na kraju je utakmica između Zeline i Vrbovca završila neodlučenim rezultatom 2:2. Domaća momčad je imala bolje, zrelije i više prigoda za postizanje zgoditaka koje nisu iskoristili. U vrbovečkim redovima se pak previše griješilo u proigravanjima, iskazala neodlučnost u duelima i na momente igrači izrazito loše postavljali na terenu.

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime