Zeleni cvijet – izbor za najljepše uređenu okućnicu

0
Komunalac add

Turistička zajednica grada Vrbovca i ove godine organizira izbor za najljepše uređenu okućnicu/balkon, vrt ili park. S ciljem uređenije i vizualno atraktivnije kvalitete življenja u vrbovečkom kraju i okolici te isticanje povijesnih ličnosti koje su obilježile povijest grada, ovogodišnja akcija „Zeleni cvijet“ osmišljena je u tri kategorije: Balkon i okućnica Marije Jurić Zagorke, Vrtovi Zrinskih, Kutenovi parkovi.

Prijave na natječaj s osobnim podacima, točnom adresom i 3 fotografije uređenog objekta te kategorijom za koju se prijavljujete, možete dostaviti osobno ili poslati poštom na adresu TZ grada Vrbovca: Trg Petra Zrinskog 7a, ili na e-mail: tzvrbovec.prijave@gmail.com, najkasnije do 20. lipnja. Natječaj je otvoren za objekte na području grada Vrbovca i svih bivših općina.

Za najljepše uređeni objekt u svakoj  kategoriji određena je nagrada, odnosno poklon bon, u iznosu od 1.000,00 kn. Mještani koji su pobijedili na prijašnjim natječajima, ne mogu se prijavljivati slijedeće dvije godine od zadnje pobjede.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime