Zdravko Tarandek novi trener na klupi Bana Jelačića

0
Komunalac add

Uprava Bana Jelačića je nakon rastanka s Marijom Švigirom za novog trenera imenovala kapetana momčadi i iskusnog igrača 34-godišnjeg Zdravka Tarandeka. U svojoj dosadašnjoj karijeri bio je igrač Vrbovca, a u sezoni 2016/17. igrao je za Strmec iz Bedenica, dok je većinu igračke karijere proveo u matičnom klubu Banu Jelačiću. Iako je sporadično vodio seniorski sastav Bana Jelačića, ovo je Zdravku Tarandeku prvi ozbiljni trenerski angažman u sportskoj karijeri.

Nema dvojbe kako mu je ukazano veliko povjerenje jer je takoreći iz igračkih kopački uskočio na trenersku klupu. Međutim, istodobno je prema njemu izvršen pritisak da prekine crnu seriju poraza, podigne razinu igre i vrati pobjednički mentalitet među igrače iz Banova. Doduše, Zdravko Tarandek se još uvijek nije oprostio od igračke karijere, ali vuče sportsku ozljedu pa je teško za očekivati da će i zaigrati za seniorski sastav Bana Jelačića u proljetnom dijelu.

U svakom slučaju od Zdravka Tarandeka su velika očekivanja, kako od Uprave, tako i od samih igrača, članova i simpatizera Bana Jelačića. Ban Jelačić je četvrti klub s područja NS Vrbovec u 1. ŽNL Istok u kojem je došlo do promjene trenera u sezoni 2021./22. U jesenskom dijelu Dražena Fulira u Dubravi je zamijenio Ivan Leboš, dok su promjene trenera u Gaju i Lonji učinjene prije početka proljetnog dijela. Gaj je u proljetnom dijelu preuzeo Marijan Čokor dok se na trenersku klupu Lonje nakon par godina vratio Igor Maksimović Maks.

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime