Zdenko Dimović novi trener Bana Jelačića

0
Komunalac add

U Banovu su za izlazak iz zone ispadanja u 1. ŽNL Istok imenovali novog trenera Zdenka Dimovića koji je tako na tom „užarenom“ mjestu zamijenio Zdravka Tarandeka. Predsjednik Bana Jelačića Dino Juričić istaknuo je da je glavni klupski cilj u proljetnom dijelu 2023. godine ostanak u 1. ŽNL i zbog toga su povjerenje poklonili poznatom vrbovečkom igraču i treneru Zdenku Dimoviću.

Zdenko Dimović je bio igrač PIK Vrbovca i Graničara iz Tučenika, a kasnije je igrao za Rakovec i Strmec iz Bedenice. Do sada je trener bio u Vrbovcu, Strmcu, Rakovcu i Dubravi pa već ima veliko iskustvo u vođenju seniorskih momčadi.

Trener Dimović naglasio je da samo ozbiljnim pristupom i redovnim treninzima mogu povratiti poljuljano samopouzdanje i pobjednički duh. – Ova momčad po kvaliteti zaslužuje mjesto u zlatnoj sredini prema gore. Međutim, da bi postigli zacrtani cilj moramo dati sve od sebe kako bi pronašli put iz ambisa u kojem se trenutno nalazimo. Neće biti lako, ali vjerujem u ove igrače i njihove igračke i ljudske kvalitete te očekujem da ćemo dobrim igrama Ban Jelačić izvući iz zone ispadanja – istaknuo je Dimović.

Ban Jelačić je prezimio na 13. mjestu sa svega 9 osvojenih bodova i gol razlikom 16:26. Od 13 utakmica Banovčani su samo dva puta pobijedili, tri susreta odigrali neriješeno i doživjeli 8 poraza. Zadnje plasirana Ostrna na 14. mjestu na svom kontu ima 7 bodova. Pred nogometašima Bana Jelačića predstoji grčevita i neizvjesna borba jer proljetni dio uvijek pridonosi dodatnoj dramatičnosti i brojnim uzbuđenjima na zelenim terenima.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime