Zbog radova posebna regulacija željezničkog prometa

0
Komunalac add

Zbog radova u sklopu projekta rekonstrukcije postojećeg i izgradnje drugog željezničkog kolosijeka na dionici Dugo Selo – Križevci HŽ Infrastruktura obavijestila je o novom rasporedu vožnje vlakova.

Naime, zbog radova između stajališta Sveti Ivan Žabno i Križevci pruga će od 26. lipnja do 19. srpnja biti zatvorena za promet. U tom razdoblju putnike će umjesto vlakova prevoziti autobusi.

Također, od 26. do 28. lipnja od 7.50 do 15.10 sati zatvorena za promet bit će pruga između Vrbovca i Križevaca. U tome razdoblju putnike će na relacijama Vrbovec – Križevci i obratno, Sveti Ivan Žabno – Križevci i obratno, Sveti Ivan Žabno – Vrbovec i obratno, Križevci – Koprivnica i obratno te Kloštar – Koprivnica umjesto vlakova prevoziti autobusi.

Zbog radova se od 1. srpnja u 7.50 sati do 5. srpnja u 3.30 sati za promet ponovno zatvara pruga Vrbovec – Križevci. U vrijeme radova, prijevoz putnika odvijat će se autobusima u oba smjera.

U HŽ Infrastrukturi navode kako su zbog posebne regulacije prometa moguća kašnjenja zbog čega se unaprijed ispričavaju i mole za razumijevanje.

Putnici se o posebnoj regulaciji prometa i voznom redu autobusa mogu informirati i putem mrežnih stranica HŽ Infrastrukture http://www.hzinfra.hr/ i HŽ Putničkog prijevoza http://www.hzpp.hr/

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime