Zbog mraza proglašena prirodna nepogoda za 7 gradova i 10 općina Zagrebačke županije

0
Foto: pixabay
Komunalac add

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić proglasio je prirodnu nepogodu za 7 gradova i 10 općina s područja Zagrebačke županije nastalu u razdoblju od 5. do 12. travnja 2021. godine, a uzrokovanu mrazom koji je na navedenom području nanio velike štete na poljoprivrednim kulturama.

Prirodna nepogoda proglašena je za područje gradova Dugo Selo, Ivanić-Grad, Jastrebarsko, Samobor, Sveti Ivan Zelina, Velika Gorica i Vrbovec te općine Bistra, Brdovec, Jakovlje, Klinča Sela, Kloštar Ivanić, Kravarsko, Križ, Luka, Orle i Pokupsko.

Slijedom Odluke Župana Zagrebačke županije o proglašenju prirodne nepogode mraz, Grad Vrbovec poziva oštećenike, fizičke i pravne osobe te registrirane OPG-ove sa svog područja na čijim poljoprivrednim kulturama je nanijeta šteta od mraza u razdoblju od 05. do 12. travnja 2021. godine da istu prijave Povjerenstvu za procjenu šteta od prirodnih nepogoda Grada Vrbovca u pisanom obliku do 30. travnja 2021. godine (zaključno s 29.04.2021. do 24:00 sata).

Za prijavu štete na imovini potrebno je popuniti Obrazac PN, potpisati i poslati elektronskim putem na email: vrbovec@vrbovec.hr ili predati neposredno u gradskoj upravi u uredovno vrijeme, Trg Petra Zrinskog 9, Vrbovec ili putem pošte na adresu:

GRAD VRBOVEC,
POVJERENSTVO ZA PROCJENU ŠTETA OD PRIRODNIH NEPOGODA GRADA VRBOVCA
TRG PETRA ZRINSKOG 9
10340 Vrbovec
„prijava štete od mraza“

Obrazac

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime