Završna izložba polaznika radionice udruge Artoratorij

0
Komunalac add

Udruga Artoratorij danas je organizirala završnu izložbu radova nastalih na radionicama Slikatorij i Stripatorij, malim druženjem polaznika radionica u prostoru Udruge u Ulici Matije Gupca 3.

– Polaznici radionice su u dobi između pet i dvanaest godina, a imamo i dvoje odraslih. Posjetitelji izložbe mogu vidjeti radove koji su nastali kroz pola godine i smatram da će svima biti jako zanimljivi. Pozivam sve koji su zainteresirani da slobodno dođu pogledati izložbu, a ujedno želim i najaviti da organiziramo “Vrbovečko kreativno ljeto 2020.”. Prva izložba u sklopu toga bit će već u petak, 10. srpnja – rekao je jedan od voditelja radionice Ivan Mak.

Inače, Slikatorij i Stripatorij su redovni programi Udruge Artoratorij koji se održavaju od siječnja 2020. godine. Slikatorij je program koji kombinira učenje različitih slikarskih i crtačkih tehnika na maštovit i kreativan način a savladavaju se razni motivi i likovni elementi crtanjem po promatranju i crtanjem po mašti. Grupe školske djece, vrtićke dobi i grupe za odrasle potiče se na kreativnost i slobodu izražavanja u svrhu postizanja što kvalitetnijih rezultata.

Stripatorij je program kojemu je cilj, uz dobru zabavu, ponuditi djeci i mladima različite mogućnosti pričanja priče i otvoriti jednu drugačiju dimenziju likovnosti. Radionice su osmišljene kao progresija izrade cjelovitog stripa. Voditelji radionica su Ivan Mak i Verena Jakuš.

Izložba ostaje otvorena do srijede, 8. srpnja i može se pogledati uz prethodnu najavu na kontakte udruge.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime