Završen 37. turnir Čedomil Drvenkar

0
Komunalac add

Prošlog je vikenda odigrano finale 37. po redu Memorijalnog malonogometnog turnira Čedomil Drvenkar. U kategoriji seniora pobjednik je ekipa Caffe bar Donitej PNT Croatia koja je u finalu rezultatom 4:2 pobijedila lanjskog pobjednika turnira, dugoselsku ekipu Caffe bar Dolcevita. Pobjednička ekipa okupljena pod vodstvom Mateja Preloga najbolja je u konkurenciji 36 seniorskih sastava.

Na trećem mjestu je ekipa Crne mačke. U veteranskom dijelu turnira u kojem se natjecalo 12 sastava, prvo mjesto je, kao i prošle godine osvojila zagrebačka ekipa Kurbla koja je rezultatom 4:1 svladala domaću ekipu Pekarne Jagić. Na trećem mjestu je Obrt za prijevoz Prelog.

U kategoriji seniora, najbolji igrač je Hrvoje Mlinarić iz Caffe bar DONITEJ/PNT CROATIA, odakle je i najbolji golman turnira Dario Jukić. Najbolji strijelac je Marko Kolar iz ekipe Noćni klub Horti, dok je fair play ekipom proglašena caffe bar Devetka.U kategoriji veterana, najbolji igrač je Branimir Ceboci, a najbolji golman je Mario Blažević, oba iz pobjedničke ekipe Kurble. Najbolji strijelac  je Zlatko Poslon iz NK Croatie Nova Kapela koja je proglašena fair play ekipom.

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime