Završena sezona u Nerezinama

0
Komunalac add

Jučer su ispraćeni i posljednji gosti iz gradskog odmarališta u Nerezinama, čime je službeno završena treća sezona. Kroz 71 dan sezone u odmaralištu je boravilo 546 gostiju, a ostvareno je 5.335 noćenja – Ove je godine ostvareno oko 20% manje noćenja nego prošle. Početkom godine planirali smo puno jaču i dužu sezonu, ali u ovim izazovnim vremenima  jako smo zadovoljni i s ovim rezultatom. Žao mi je zbog odustajanja nekih škola i vrtića (osobito u trenucima dok u Hrvatskoj nismo bilježili ni jednog novozaraženog), ali nadam se da će situacija dogodine biti bolja – rekao je direktor tvrtke koja upravlja odmaralištem Gradski objekti Marko Belošević.

Uz učenike Škole plivanja u odmaralištu su ovoga ljeta boravili i članovi Limene glazbe i mažoretkinja Vrbovec, članovi HKUD-a Petar Zrinski, udruge žena, vatrogasci te ostali gosti. Po prvi puta ljetovanju su se pridružili i učenici iz Osnovne škole Zlatar i Belec. Ženski odbojkaški klub Vrbovec ponovno je organizirao odbojkaški kamp, a učenici kuhari i konobari Srednje škole Vrbovec odradili su svoju praksu.

I ove se godine uoči početka sezone radilo na obnovi i uređenju odmarališta. – U donjem odmaralištu popravljen je krov te su u potkrovlju zamijenjeni podovi i vrata. Pokrečili smo obje zgrade i zamijenili stolariju u gornjoj zgradi te je naša praktikantica Katarina Petrač oslikala jedan novi vizual na zgradi. Nadam se da su svi koji su boravili u Nerezinama imali odličan godišnji odmor, a naši klinci da su stvorili nezaboravne uspomene – istaknuo je Belošević i zahvalio svima koji su sudjelovali u radu odmarališta.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime