Završena sezona u Nerezinama – 30 posto više noćenja nego lani

0
Komunalac add

Danas su ispraćeni i posljednji gosti iz gradskog odmarališta u Nerezinama, čime je službeno završena druga sezona. Kroz 78 dana u odmaralištu je boravilo ukupno 693 gostiju, a ostvareno je 6.831 noćenje. – Ove sezone bilježimo porast noćenja u iznosu od 30 posto. Isto tako, prošle smo godine za goste radili 58 dana, što znači da smo ovu sezonu produžili za dvadeset dana. Vjerujem da ćemo sljedeće godine sezonu produžiti i na rujan. Ništa se ne može postići preko noći, ali svake godine ćemo raditi sve duže – pojasnio je direktor tvrtke koja upravlja odmaralištem Gradski objekti Marko Belošević.

Uz domaće goste i učenike Škole plivanja, u odmaralištu su ovoga ljeta boravili i Hrvati iz Vojvodine i Rumunjske. Ženski odbojkaški klub Vrbovec ponovno je organizirao odbojkaški kamp. Učenici kuhari i konobari Srednje škole Vrbovec odradili su svoju praksu.

I ove se godine uoči početka sezone radilo na obnovi i uređenju odmarališta. –Kompletno smo zamijenili krevete, madrace i jastuke. U donjoj zgradi smo preuredili sobe na prvom katu i napravili nove kupaonice s WC-om tako da svaka soba ima pristup u njih. U gornjoj zgradi smo riješili novi priključak na vodu, tako da nema više nestašica vode, kuhinju smo opremili konvekcijskom pećnicom te smo složili novi vizual na fasadi zgrade što je dodatno uljepšalo izgled našeg odmarališta – istaknuo je Belošević.

Sljedeće godine planirani su novi radovi. –Želja nam je povećati kapacitete te još podići standard smještaja – poručio je Belošević i na kraju zahvalio svima koji su sudjelovali u radu odmarališta.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime