Završena još jedna uspješna sezona u Nerezinama

0
Komunalac add

Završila je još jedna sezona u gradskom odmaralištu u Nerezinama. Ove je godine školu plivanja pohađalo tristotinjak djece, a kroz cijelu sezonu oko 300 gostiju je ljetovalo u odmaralištu, rekao je gostujući u našem programu direktor tvrtke Gradski objekti Vrbovec Marko Dubravec.

Sezona je započela sa Školom u prirodi koju su pohađali učenici OŠ Mače. Drugi vikend u lipnju Nerezine su posjetili planinari iz Vrbovca i Brckovljana te su osvojili Osoršćicu. U Nerezinama su boravili i vrtićanci iz Vrbovca i Dubrave, oko 70 djece s odgajateljima.

Školu plivanja pohađala su djeca iz dvije škole iz Zlatara, Dubrave, Farkaševca, Gradeca i naše vrbovečke dvije škole s Presekom i Rakovcem, oko 300 djece. Hvala svim gradovima i općinama što su sufinancirali sa 50% školu plivanja, hvala svim učiteljicama i učiteljima, medicinskim sestrama, učiteljima plivanja te ravnateljicama i ravnateljima na pomoći, organizaciji i pratnji djece. Tu bih posebno istaknuo Mariju Klanac, pedagošku voditeljicu već pet godina – istaknuo je Dubravec.

Već šestu godinu održan je tradicionalni odbojkaški kamp u organizaciji vrbovečkog odbojkaškog kluba, a sudjelovali su klubovi iz Bjelovara, Ivanić Grada i Dugog Sela.  – Hvala ekipi iz ŽOK-a Vrbovec, osobito Žarku Popoviću i Hrvoju Radinu na dobroj organizaciji – dodao je Dubravec.

Osim učenika i gostiju, kao i svake godine, u odmaralištu su boravile i udruge: HKUD Petar Zrinski, Limena glazba i mažoretkinje Vrbovec, Turistička zajednica Grada Vrbovca s udrugama žena te udruga umirovljenika Preseka.

Za oko 130 djece iz vrbovečkih škola u Nerezinama su organizirana i maturalna putovanja. Sezonu su zatvorili zaposlenici Doma zdravlja i Hitne Vrbovec koji su odradili svoj team building.

– Posebna zahvala ide osoblju, našem upravitelju Zlatku Mijoljeviću, kuharicama Đurđi, Božici, Sanji i Nadi te spremačicama Katici i Jasni. Kroz srce sezone svoju je ljetnu praksu kuhara i konobara odradilo 16 učenika vrbovečke srednje škole u pratnji svojih mentora te naše tete Branke. Zahvala ide i Narodnoj knjižnici Vrbovec za posudbu knjiga da klinci skrate kišne dane i Vatrogasnoj zajednici Grada Vrbovca na posudbi kombija kao i Gradskom društvu Crvenog križa Vrbovec i županijskom Crvenom križu. Što se tiče radova, ove godine smo uređivali kuhinju i dio sanitarije, a u planu nam je ishoditi građevinsku dozvolu za gornju zgradu kako bi krenuli s nadogradnjom – zaključio je Dubravec.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime