Osvijetljeno nogometno igralište u Banovu

0
Komunalac add

Nogometni klub Banovo dobio je rasvjetu nogometnog terena. U srijedu su, u večernjim satima, prvi trening na osvjetljenom terenu održali pioniri. Projekt je planiran prije 3 godine, a u prezentaciji planova nogometnog kluba Banovo za 2019. jedna od najvažnijih kategorija bila je upravo rasvjeta nogometnog terena.

Foto: NK Banovo

Iz kluba poručuju da je ovaj projekt ostvaren vlastitim sredstvima uz malu pomoć Zagrebačke županije od oko 5% vrijednosti projekta – Ono što je u 95% amaterskih klubova financirano iz gradskog, županijskog ili državnog proračuna na Banovu je ostvareno vlastitim sredstvima, radom, trudom i podrškom naših najvjernijih suradnika – naglašavaju iz kluba.

Foto: NK Banovo

Trenutno je postavljeno dvanaest reflektora na četiri stupa, a plan je kluba da nabave još dodatnih dvanaest reflektora kako bi omogućili i klubu i ostalim zainteresiranima igranje prijateljskih utakmica na njihovom terenu – Ponude za pomoć kod osvjetljavanja ostatka terena dobili smo od nekoliko udruga/saveza/poslodavaca koje ćemo sponzorski podržati te se nadamo da ćemo ih realizirati i ostvariti potpuno osvjetljenje u bližoj budućnosti – poručuju iz kluba.

Foto: NK Banovo

Dodaju i da je investicija koja u pravilu košta iznad 100 000 kuna napravljena u klubu čiji proračun na početku godine nije dovoljan ni za trećinu potrebnog novca – Ovo je još jednom potvrda da se na Banovu radi punom parom i ulaže u budućnost i našu mladež i posebno smo ponosni što gradski i novac koji sami zaradimo koristimo za napredak i razvoj – kažu iz NK Banova.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime