Započelo asfaltiranje ceste u Gornjem Tkalcu

0
Komunalac add

Danas je u Gornjem Tkalcu započelo asfaltiranje 350 metara ceste prema školi. Radove izvodi Komunalac Vrbovec. Nova cesta posebno je razveselila obitelj Šaljak, koja je konačno dobila dugoočekivani asfalt na cesti koja vodi do njihove kuće. Ljubica Šaljak naglasila je kako će im nova cesta uvelike olakšati svakodnevni život, osobito u zimskim mjesecima.

Nakon dugog iščekivanja, konačno smo i mi došli na red i veselimo se tome neizmjerno. Djeca nam tu idu i u školu pa će i njima sada biti puno lakše i bez blata će moći doći do škole. Naravno, zahvaljujemo se gradonačelniku na strpljenju, a ne smijem zaboraviti niti našu komunalnu redarku. Puno puta smo bili kod njih s ovim problem i sada smo sretni što se sve riješilo – dodala je Ljubica Šaljak.

Gradonačelni Denis Kralj također je danas obišao gradilište te naglasio kako je obitelj Šaljak u njegov ured dolazila zadnje dvije i pol godine. – Zahvaljujem im na strpljenju. Naime, u samom početku rekao sam im da će njihov problem biti riješen, ali do sada nažalost nije bilo mogućnosti no konačno je došao i taj dan. Zaista nastojimo omogućiti asfalt u svim ulicama gdje ljudi žive, kako bi i trebalo biti u 21. stoljeću – rekao je gradonačelnik Kralj.

Također je dodao kako je ovih dana potpisan i nalog za asfaltiranje ceste u Dijanešu.

Riječ je o oko 450 metar ceste, koja je u jako lošem stanju. Tamo je rupa na rupi i gotovo je nemoguće proći s autom – pojasnio je Kralj te dodao kako je nedavno asfaltirana i cesta između Brčevca i Prilesja.

Što se tiče asfaltiranja, za sada nemamo nove projekte u planu, jer je u tijeku i izgradnja vodovoda na području cijelog grada i okolice. Moramo paziti da se ne dovedemo u situaciju da one ulice koje smo asfaltirali, za godinu dana ponovno moramo raskopati zbog vodovoda. Daljnja asfaltiranja ovisit će o dinamici gradnje vodovoda – zaključio je gradonačelnik.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime