Započele prijave za besplatne priključke na vodovodnu mrežu

0
Komunalac add

Uskoro kreće izgradnja i rekonstrukcija vodoopskrbnih cjevovoda i pripadnih objekata na vodoopskrbnom području Vrbovec, u sklopu projekta “Regionalni vodoopskrbni sustav Zagrebačke županije – Zagreb istok“, kojim će nakon skoro 50 godina pripreme stanovnici vrbovečkog kraja dobiti sigurnu i pitku vodu.

Projektom aglomeracije Vrbovec izgradit će se 1.460 novih priključaka. –Radovi su već počeli na području Dugog Sela, Ivanić-Grada i Zeline, sada na red dolazi Vrbovec. Prema zadnjim informacijama radovi bi trebali krenuti kroz dva do tri tjedna. Najvažnije je da se naši sugrađani mogu već danas prijaviti za ostvarivanje prava na besplatan priključak– istaknuo je gradonačelnik Denis Kralj.

Besplatne priključke moguće je ostvariti na mreži koja će biti izgrađena u sklopu ovog projekta, ali i na već postojećoj mreži.

Za realizaciju besplatnog priključka potrebno je poslati zahtjev na adresu Vodoopskrbe i odvodnje Zagrebačke županije, Poslovna jedinica Vrbovec, Kolodvorska ulica 29.

Uz zahtjev treba priložiti kopiju katastarskog plana čestice, dokaz o vlasništvu nekretnine, preslike pravomoćne dozvole za građenje, potvrda Ureda za katastar da je građevina sagrađena prije 15.02.1968. godine, presliku osobne iskaznice, suglasnost suvlasnika ili dokaz da je podnositelj zahtjeva zakoniti posjednik ili da ima pisanu suglasnot vlasnika, ovjerenu kod javnog bilježnika.

Projekt vrijedan ukupno 707 milijuna kuna sufinancira Europska unija iz Kohezijskog fona.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime