Zapaženi nastupi naših badmintonaša

0
Komunalac add

Prošli tjedan vrbovečki badmintonaši su nastupili na županijskim prvenstima školskih sportskih klubova, i prema običaju ostvarili zapažene rezultate, te im je zamalo izmakao nastup na završnom državnom prvenstvu.

Predstavnici Srednje škole Vrbovec za koje su nastupili Petar Badenić, Matija Novak, Luka Klepec i Marcel Sesvečan, osvojili su 2. mjesto, tijesnim porazom od dugogodišnjih konkurenata iz Velike Gorice, pri ćemu je naš prvi igrač Petar Badenić ostvario maksimalan broj pobjeda i bio najbolji igrač natjecanja.

I na prvenstvu osnovnih škola naša ekipa iz OŠ Krunoslava Kutena u sastavu Mislav Kornet, Borna Kornet i Teo Crnčić osvojila je 2. mjesto, iza pobjednika iz Prigorja Brdovečkog.

U nedjelju su vrbovečki badmintonaši nastupili na natjecanju 2. kruga Zagrebačke badmintonske lige.

Kod srednjoškolaca naš najbolji igrač Petar Badenić potvrdio je odličnu formu osvojiivši prvo mjesto iznimno uvjerljivim pobjedama u svih 5 susreta, a dobar nastup upotpunili su David Crnčić osvojenim 4. mjestom te Ivan Sesvečan 7. mjestom.

Kod dječaka 7. i 8. razreda najbolji rezultat ostvario je Mikhailo Miša Hilts na 6. mjestu, dok su Mislav Kornet i Teo Crnčić završili na 11. odnosno 12. mjestu.

Na natjecanju dječaka 5. i 6. razreda svoj prvi nastup plasmanom na 29. mjesto imao je i Luka Bešen.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime