Zamjenik Đuranec: Nismo u sukobu s gradonačelnikom

0
Komunalac add

Sjednicu Gradskog vijeća u utorak na samom su početku odlučili napustiti zamjenici gradonačelnika Robert Đuranec i Ivica Strnščak. Gostujući u programu Radio Vrbovca zamjenik gradonačelnika Đuranec komentirao je razloge napuštanja sjednice.

Razlog je brošura Grada Vrbovca “I tebe se pita” u kojoj se nabrajaju projekti odrađeni u dosadašnjem mandatu. Prvo mi kao zamjenici nismo znali niti da se radi na izradi takve brošure, a najviše nas je povrijedilo što se u brošuri nigdje ne spominju zamjenici gradonačelnika – pojasnio je Đuranec te dodao kako su obavljajući tu funkciju i sami bili uključeni u neke projekte navedene u brošuri. -To nismo nikada javno isticali jer smo smatrali da je to naša dužnost. Preko HNS-a koji je prvi podržao gradonačelnika u kandidaturi dobili smo sredstva od Ministarstva graditeljstva za cestu u Tkalcu, obnovu Gradskog stadiona, reciklažno dvorište – rekao je Đuranec.

 

Na pitanje kakav je trenutno njihov odnos s gradonačelnikom Kraljem, Đuranec odgovara da nisu u sukobu. –To vam je kao u braku, sada ću se malo i našaliti, nekada se malo posvađate, ali se i pomirite. No ovo nije nikakav sukob, samo smo bili povrijeđeni – poručuje zamjenik gradonačelnika.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime