Zagrebačka županija – u zadnja 24 sata nema novooboljelih

0
Komunalac add

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području naše županije do nedjelje, 26.04.2020. do 11:00 sati evidentirano je 127 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju što znači da u posljednjih 24 sata nema novooboljelih. Do sada je ukupno izliječeno 45 osoba, a tri su preminule.

U tjednu od ponedjeljka 20.4. do nedjelje 26.4, čak 5 dana nije bilo novooboljelih. U spomenutom tjednu oboljele su ukupno 3 osobe, a izliječeno ih je 24.

Broj oboljelih prema ISPOSTAVAMA Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije:

Podsjećamo i da se stanovnici Zagrebačke županije mogu kretati bez e-propusnice unutar Zagrebačke županije i grada Zagreba. Međutim Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije poziva stanovnike na odgovornost te da se, kao i do sada, kreću samo u slučaju potrebe. Također, izdvojene COVID-19 ambulante Doma zdravlja Zagrebačke županije u Ivanić-Gradu, Samoboru i Velikoj Gorici rade u jutarnjoj smjeni od 8:00 do 14:00 sati, te u popodnevnoj smjeni od 14:00 do 20:00 sati. Više pogledajte ovdje.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime