Zagrebačka županija: 90 tisuća eura udrugama u poljoprivredi

0
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Komunalac add

Zagrebačka županija raspisala je gotovo 90 tisuća eura vrijedan javni natječaj za dodjelu potpora udrugama iz područja poljoprivrede, ruralnog razvitka i šumarstva u 2023. godini. Natječaje je otvoren do 6. svibnja 2023. godine.

Sredstva su namijenjena za redovan rad udruga, gospodarske manifestacije, održivi razvoj govedarstva i svinjogojstva te održivi razvoj brdsko-šumskog područja, a najviši godišnji iznos potpore koji se može ostvariti je 26.500 eura.

Prijaviti se mogu udruge poljoprivrednih proizvođača, udruge za razvoj ruralnih područja, udruge registrirane za proizvodnju i promociju proizvoda označenog europskom oznakom kvalitete, udruga registrirana za provedbu projekta Izbor najuzornije hrvatske seoske žene, zatim proizvođačke organizacije i udruge koje se bave uzgojem autohtonih pasmina te županijski savezi udruga čija djelatnost proizlazi iz područja poljoprivrede.

Više informacija o javnom natječaju dostupno je na web stranici Zagrebačke županije www.zagrbeacka-zupanija.hr te na broj telefona 01/6052-863.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime