Zagrebačka županija – 1,5 milijuna kuna za izradu projektne dokumentacije

0
Foto: pixabay
Komunalac add

Zagrebačka županija putem javnog poziva s 1,5 milijuna kuna sufinancirat će u 2022. godini troškove izrade projektne dokumentacije za projekte koji će se financirati iz europskih strukturnih i investicijskih fondova, programa EU i ostalih izvora. Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 17. studenoga 2022. godine.

Prihvatljivi prijavitelji u sklopu ovog javnog poziva su gradovi i općine s područja Zagrebačke županije, a projektna dokumentacija prihvatljiva za sufinanciranje uključuje dokumente poput studije izvodljivosti, studije procjene utjecaja na okoliš, analize troškova i koristi, izvedbenog projekta, građevinske dozvole i dr.

Izrada projektne dokumentacije neophodan je preduvjet za prijavu razvojnih i kapitalnih projekata na EU natječaje, a visina iznosa sufinanciranja utvrđivat će se sukladno indeksu razvijenosti jedinice lokalne samouprave. Svaki prijavitelj može prijaviti najviše 4 dokumenta za sufinanciranje, a maksimalan iznos potpore po jednom prijavitelju iznosi 280 tisuća kuna.

Tekst javnog poziva i upute za prijavitelje nalaze se ovdje, a više informacija može se dobiti na broj telefona 01/6009-475.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime