Zagrebačka županija: 1,2 milijuna kuna za potpore i unapređenje lovstva

0
Komunalac add

Zagrebačka županija osigurala je 1,2 milijuna kuna bespovratnih sredstava za dodjelu potpora za razvoj i unapređenje lovstva na svom području. Javni poziv za dodjelu spomenutih sredstava je otvoren do 30. studenoga.

Korisnici županijske potpore mogu biti lovoovlaštenici zajedničkih i državnih lovišta na području Zagrebačke županije. Također, korisnici potpore mogu biti i poljoprivredna gospodarstva koja se bave uzgojem fazana i zeca običnog, a koja su upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava u Zagrebačkoj županiji te Lovački savez Zagrebačke županije.

Potpore će se dodjeljivati za uzgoj, unos i zaštitu divljači i lovišta, za izradu dokumentacije za razvoj i unapređenje lovstva, gospodarske manifestacije vezane uz lovstvo te povećanje kvalitete infrastrukture u lovištima.

Najviši ukupni godišnji iznos potpore koju jedan korisnik može ostvariti iznosi do 100.000 kuna. Informacije, tekst natječaja i potrebni obrasci nalaze se na web stranici Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime