Zagorec do pobjede protiv Vrbovca u sudačkoj nadoknadi

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 3. HNL SREDIŠTE 22. KOLO

ZAGOREC – VRBOVEC 1 : 0

KRAPINA, ŠRC Podgora. Bez gledatelja.

Sutkinja: Karla Šegota. Pomoćnici: Mislav Krmar i Patrik Krmar (svi iz Zagreba). Četvrti sudac: Grgur Jović (Zagreb),

STRIJELAC: 1:0 Smrekar (90+2 11m).

ZAGOREC: Babić, Landripet, Završki, Mlinarić, Kanceljak, Majcenić, (od 75. Firer), Hoić, (od 85. Franjić), Matoš, Smrekar, Kovačić, Čunčić, (od 70. Tarle).

Trener: Drago Bartulić.

VRBOVEC: Zrinščak, Režabek, M. Tolić, Tomas, Krizmanić, Trošić, D. Colarić, Slišković,  Martinović, Babić, Boroša, (od. 66. Škaro).

Trener: Dražen Biškup.

IGRAČ UTAKMICE: Matija Smrekar.

Zagorec i Vrbovec su po jakom vjetru i neravnom terenu odigrali jednu pravu prvenstvenu utakmicu. Iako je Zagorec imao laganu inicijativu i Vrbovčani su imali svoje šanse za postizanje pogotka. Slišković je opasno zaprijetio šutom s 15 m, a najbolju priliku je imao Martinović u 63. minuti. Oduzeo je loptu stoperu i krenuo sam prema domaćim vratima, ali je prerano tukao sa 16 m pa mu je vratar Babić obranio udarac. Doduše i domaćini su imali dvije prigode za zgoditke koje nisu iskoristili. U dramatičnoj završnici u sudačkoj nadoknadi 90+2 minuti, pogreške Vrbovčana kulminirale su dosuđenim kaznenim udarcem za Zagorec. Iskusni Smrekar nije ništa prepustio slučaju jer je sigurno izveo najstrožu kaznu i donio sva tri boda domaćinu. No, prema prikazanoj igri da je ostalo i neodlučeno nitko ne bi imao ništa protiv. Kod fenjeraša Vrbovca ostaje veliki žal zbog poraza u zadnjim minutama na uvijek neugodnom krapinskom terenu.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime