Zadnji dan Adventa u Vrbovcu

0
Komunalac add

Nakon 36 advenstkih dana, stigao je i zadnji dan Adventa u Vrbovcu. Vrijeme ispunjeno raznim prigodnim događanjima na našem gradskom trgu bliži se svome kraju. Ovogodišnji advent pamtit ćemo po odličnoj gastronomskoj ponudi, brojnim koncertima, predstavama, radionicama i drugim sadržajima za odrasle i djecu, a posebno ćemo ga pamtiti po klizalištu, koje je prvi put postavljeno u Vrbovcu. Klizalište na gradskom trgu svakodnevno je okupljalo velik broj Vrbovčana i njihovih gostiju. Bilo je to mjesto na kojem su se okupljali „mali“ i „veliki“, u svakom slučaju pun pogodak ovogodišnjeg adventa.

Poseban doprinos ovogodišnjem adventu dale su brojne udruge s područja Vrbovca, koje su se svakodnevno izmjenjivale u pripremanju hrane i prigodnih proizvoda.

Zadnji dan Adventa u Vrbovcu također nudi zanimljiv program, koji uključuje nastup zbora vrbovečke podružnice Sindikata umirovljenika Hrvatske (17 sati), zatim plesnu predstavu Annie u izvedbi Plesnog kluba Lana (18 sati), nakon toga će starija dječja skupina Folklornog ansambla HKUD-a Petar Zrinski prikazati običaje povodom Sv. Tri kralja (19 sati), dok će od 19,30 sati u parku ponovno biti postavljene žive jaslice u izvedbi zajednice mladih „Vitius“.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime