Zabava u prirodi – 5. Zelinska šatorijada

0
Komunalac add

Turistička zajednica grada Sveti Ivan Zelina organizira 5. Zelinsku šatorijadu, manifestaciju kojoj je cilj opuštanje i zabava u pozitivnoj atmosferi. Dođite u park zelinskog ŠRC od 13. do 15.08.2021., postavite svoj šator, organizirajte “dom” u prirodi, zabavite se i veselite.

U sklopu manifestacije organizirana je odbojka na pijesku, igra graničara i druge zabavne igre. Za sve sudionike osiguran je i zajednički ručak u subotu koji tradicionalno sprema GU Amanita. Organiziran je i izlet u šumu na branje gljiva sa stručnim vodičima.

Od opreme vam treba šator, vreća za spavanje (za udobnije spavanje poželjan je madrac na napuhavanje ispod vreće), pribor za higijenu, baterijska svjetiljka, voda, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, društvene igre, karte, rezervna odjeća.

Broj šatorskih mjesta je ograničen i podložan promjenama sukladno rezultatima situacijske analize i kontinuirane epidemiološke procjene stanja od strane HZJZ. Prijave se primaju do srijede 11.08.2021. Postavljenje šatora/početak je u petak 13.08.2021 u 15.00 sati.

Djeca i mladi s manje od 18 godina mogu sudjelovati na manifestaciji samo u pratnji roditelja. Osigurani sanitarni čvorovi.

Svi zainteresirani mogu se detaljnije informirati i obavezno prijaviti organizatoru Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline na mail tzg@zelina.hr ili telefonom 01/2061 808.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime