Za gradonačelnika Vrbovca izabran Denis Kralj

0
Komunalac add

M.P.

Denis Kralj (koalicija SDP-a, HNS-a i laburista) novi je gradonačelnik Vrbovca. U jučerašnjem drugom krugu lokalnih izbora dobio je povjerenje 3.787. birača, tj. 63,51 posto. Zamjenici su mu Ivica Strnščak i Robert Đuranec. 

Hvala svima u Vrbovcu kaj su mi dali povjerenje. Dobio sam puno glasova što znači da su ljudi nezadovoljni stanjem u Vrbovcu i očekuju promjene. Na meni i mom timu je da zbilja krenemo raditi već od danas, da probamo neke stvari u Vrbovcu promijeniti, te da osiguramo građanima bolji život i budućnost za naš grad. Puno se pričalo u posljednja dva mjeseca, sad je pričama došao kraj i vrijeme je da pokažemo da znamo raditi i da pričamo djelima. Hvala svima na podršci, nadam se da vas neću iznevjeriti – poručio je Kralj.

Njegov protukandidat Damir Fašaić (HDZ-HSU) dobio je 35,47 posto glasova birača, tj. 2.115.

Zahvaljujem svim Vrbovčanima koji su prepoznali moj program i projekte te podržali mene i moj tim. Nažalost, to nije bilo dovoljno, prevladala je negativna kampanja mog protukandidata. Birači su očito nezadovoljni dosadašnjim načinom rada gradskog vodstva i odlučili su glasati protiv. Ja poštujem volju birača i smatram da iz toga moramo izvući neke pouke. Čestitam Denisu Kralju na pobjedi, očekujem od novog gradonačelnika i njegove ekipe djela, aktivnosti i projekte, a ne više samo priče. Stojim na raspolaganju i očekujem da će neke planove i projekte novi gradonačelnik i ostvariti. Mi ćemo biti konstruktivna oporba i podržavam sve dobre prijedloge, a naravno i mi ćemo predlagati one projekte koji mogu doprinijeti boljitku građana Vrbovca – poručio je Fašaić.

U Vrbovcu je glasovalo 48,97 posto birača, tj. 5.963 od ukupno 12.177 upisanih. Nevažećih listića bilo je 1,02 posto. 

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime