Vuzmica u Banovu

0
Komunalac add

Nogometni klub Ban Jelačić iz Banova i Savjet mladih Grada Vrbovca organiziraju „Vuzmicu u Banovu“ na uskršnji ponedjeljak, 2. travnja 2018. godine. Paljenje vuzmice predviđeno je za 18 sati. Posjetitelji će moći ’prigristi’ tradicionalnu uskrsnu kuhanu šunku i jaja, a u ponudi će također biti i šaran na rašljama, dok su za okrijepu osigurana razna pića.

Druženju uz Vuzmicu prethodi nogometna utakmica 19. kola 2. Županijske nogometne lige istok između nogometnog kluba Ban Jelačić i nogometnog kluba Naftaš iz Ivanića s početkom u 16 sati.

Savjet mladih Grada Vrbovca, uz sudjelovanje u organiziranju „Vuzmice u Banovu“, ovih dana započinje i s projektom „Dajte da i mi biramo“ koji ima za cilj uključivanje mladih s područja Grada Vrbovca u odlučivanje o izvođačima koji će nastupiti u zabavnom dijelu programa na manifestaciji „Kaj su jeli naši stari“, a koji će se provesti u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Vrbovca. Također, pri kraju je i druga faza projekta informatizacije i digitalizacije društvenih domova „DigiDom“, u kojoj su u društvene domove u Poljani, Poljanskom Lugu, Brčevcu, Vrbovečkom Pavlovcu, Negovcu, Samoborcu i Vrhovcu postavljena osobna računala. Podsjetimo, u prvoj fazi ovog projekta je u navedenim društvenim domovima osiguran besplatan pristup širokopojasnom internetu u suradnji s Vrbovec Wirelessom.

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime