VUMfest 2020

0
Komunalac add

Vrbovečka udruga mladih u subotu, 4. srpnja organizira VUMfest 2020. Tradicionalno festivalsko druženje ove će se godine održati samo jedan dan. Program počinje u 17 sati radionicom „Stvaranje iz zemlje“ 2. dio – pečenje gline koju će voditi akademski kipar Petar Popijač.

U 18 sati slijedi bubnjarska radionica pod vodstvom Danijela Horvata, a u 19 sati na redu je izložba „Snivanje“ autora Zorana Jambrešića. – Slike su izrađene tehnikom ulja na platnu. Izložba će biti na otvorenom ispred Garaža, stoga se nadamo da će nas vrijeme poslužiti. Radi se o seriji od deset slika, odnosno „snova“, a najveći san je „Zlatno doba“ – ističu iz VUM-a.

Od 19:30 sati planiran je turnir u stolnom tenisu. Večernji program počinje u 21 sat nastupom četveročlanog vrbovečkog benda Horda, a u nastavku večeri publiku će zabavljati bendovi Crossroads, DemeNtronomes, Električni Hlapci te DJ Woodoo Ray. Ulaz i kampiranje na festivalu su besplatni.

Sponzori ovogodišnjeg Vumfesta su Grad Vrbovec, Savjet mladih Grada Vrbovca, Zagrebačka županija, Komunalac Vrbovec i Zaklada Kultura nova. Sve aktivnosti provodit će se uz pridržavanje protuepidemijskih mjera i preporuka HZJZ-a. – Idemo pametno i sigurno u nadi da ćemo premostiti sve poteškoće. Jer mi to možemo! – poručuju VUM-ovci.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime