VUM-ov vikend program u Garažama

0
Komunalac add

Vrbovečka udruga mladih pripremila je vikend program u Garažama, na adresi Celine 10. Program počinje sutra, 22. travnja u 18 sati otvorenjem izložbe radova mlade vrbovečke umjetnice Ive Petak koja će predstaviti svoje radove nastale prema imaginaciji i zadatku Škole primijenjene umjetnosti i dizajna. Ova izložba moći će se razgledati i 1. svibnja 2022. godine.

Program se nastavlja u subotu, 23. travnja poučnom šetaonom gdje će polaznici moći naučiti o ljekovitom i jestivom bilju. Šetnju će voditi Ivan Boroša, a polazak je u 15 sati ispred AKC Garaža. Šetnja će ići prema Topolovcu, a polaznici će tražiti biljke i naučiti za što se koriste i kako ih brati i pripremiti.

Inače, šetnja je dio programa VUM EKO UM kojeg je vrbovečka udruga mladih osmislila kao interdisciplinarni programski ciklus zelenih akcija, edukativnih predavanja i kreativnih radionica koji ima za cilj senzibilizirati mlade za ekološko promišljanje i djelovanje te promoviranje obazrivog suživota čovjeka i okoline.

Pripremili smo vikend program u Garažama za kojeg smo željeli da bude malo drugačiji, opušteniji, izložbeni, edukativni… Svi su dobrodošli – poručuju iz VUM-a.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime