Vrtni festival OŠ Marije Jurić Zagorke

0
Komunalac add

Osnovna škola Marije Jurić Zagorke u suradnji s Udrugom O.A.Z.A. iz Zagreba organizira Vrtni festival koji će se održati sutra, 5. lipnja u okolišu matične škole Marije Jurić Zagorke od 16 do 18:30 sati. Riječ je o festivalu na kojem će dio svoga rada predstaviti vrbovečke škole i udruge te udruge iz Zagreba i to na više od 20 punktova.

U sklopu festivala održat će se eko radionice, prodajne izložbe slika i suvenira, radionice s robotom, orijentacija u prirodi, oslikavanje, radionica sviranja džembe bubnja i brojne druge aktivnosti.

Imamo konje o kojima ćemo nešto naučiti, oslikavat ćemo malena dječja lica, gledati tradicionalno japansko ulično kazalište, orijentirati se u prirodi, učiti matematiku uz soroban, japansku tehniku, učit ćemo o uzgoju pčela, oslikati zabavni poligon za vježbanje, plesati tradicionalne plesove iz različitih zemalja svijeta, učiti o ekološkom vrtu, ocrtati vlastite siluete na panoe koji će ostati kao ukras, učiti svirati džembe, plesati i još puno, puno toga, a moći ćete i kupiti proizvode školskih zadruga i ponekih udruga. Bit će to jedan šareni, bogati festival kakav festival i treba biti, a sve pod okriljem naše drage Marije Jurić Zagorke – poručili su organizatori.

Vrtni festival će svečano završiti godišnjim koncertom Glazbenog odjela OŠ Marije Jurić Zagorke koji će također biti u vrtu škole od 18:30 sati.

U programu sudjeluju: učenici i nastavnici, Ekološka skupina, Pčelarska grupa, Konjogojska udruga Vrbovec, Udruga Ružin krug, volonteri, Crveni križ, Zadruga Vrba, cvjećarska skupina, Udruga Osmijeh, Dramska skupina, Zadruga Ruke Vezilje OŠ Krunoslava Kutena, Zadruga Vida, SŠ Vrbovec, Centar Stančić, Udruga O.A.Z.A., Plesni klub Lana te Udruga Artoratorij.

Dođite, dobro se zabavite, naučite štogod, kupite koji proizvod, ako vam se svidi, poslušajte naše divne male glazbenike – poručili su iz OŠ Marije Jurić Zagorke.

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime