Vrtićanci otputovali u Nerezine

0
Komunalac add

U Gradskom odmaralištu u Nerezinama krenula je Škola plivanja za polaznike s vrbovečkog područja. Danas je započela sedmodnevna smjena vrtićanaca iz DV Vrbovec i DV Dubrava, njih ukupno 86, što je i rekordan broj polaznika što se tiče ovog uzrasta posjetitelja.

Oni su u pratnji svojih odgojiteljica, učitelja plivanja, medicinske sestre i pedagoške voditeljice radosno jutros krenuli put Nerezina.

Do sada nam je to četvrta skupina posjetitelja koja dolazi na ljetovanje. Prva skupina bili su učenici Katoličke osnovne škole Sv. Uršule iz Varaždina te OŠ Vladimir Nazor iz Sv. Ilije koji su boravili u program Škole u prirodi od 3. do 6.6. te nam najavili svoj ponovni dolazak dogodine. Nakon njih posjetili su nas, već tradicionalno, planinari iz HPD Sveti Brcko od 7. do 9.6. Građani Vrbovca svoje ljetne odmore započeli su 11.6. i ostali u odmaralištu do dolaska vrtićanaca. Osoblje i svi gosti su zadovoljni i sigurni smo da će i ova sezona proći odlično, s puno lijepih trenutaka i uspomena – rekao je Marko Dubravec, direktor tvrtke Gradski objekti Vrbovec d.o.o.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime