Vrtić u Farkaševcu dobio uporabnu dozvolu

0
Komunalac add

Radovi na novom dječjem vrtiću Crvenkapica u Farkaševcu su gotovi, a ovih dana u općinu je stigla i uporabna dozvola za vrtić.

Vrtić je gotov, prošli tjedan smo imali tehnički pregled, ovih dana smo dobili i uporabnu dozvolu. Sada još čekamo potrebne suglasnosti pa ćemo krenuti sa zapošljavanjem ljudi koji će raditi u našem vrtiću. Moja procjena je, i tome se stvarno nadam, da ćemo 1. siječnja 2021. godine početi s radom u novom vrtiću – pojasnio je načelnik općine Dražen Draganić.

Načelnik je također rekao da je po prvoj anketi o interesu roditelja za smještaj djece u vrtić, interes iskazan za 30-tak djece, međutim prema posljednjoj anketi broj je i veći.

Kapacitet vrtića je 42 djece, ali postoji i mogućnost proširenja. Mene veseli velik interes naših sugrađana za usluge novog vrtića, a znimljivo je da je iskazan veći interes za jasličku skupinu pa će puno djece već od najranije dobi pohađati novi vrtić u Farkaševcu – rekao je.

Vrtić je izgrađen zahvaljujući bespovratnim sredstvima EU i RH u iznosu od  6.425.564,76 kuna, a nalazi se u centru općine, na lokaciji preko puta crkve i dječjeg igrališta.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime