Vrbovečkim umirovljenicima isplaćeno 2.505 božićnica

0
Komunalac add

Danas je završila terenska podjela božićnica umirovljenicima s područja grada Vrbovca. Od 4. do 13. prosinca božićnice je preuzelo 2.505 umirovljenika. Umirovljenici koji još nisu preuzeli svoje božićnice, to mogu i dalje učiniti u prostorijama Gradske uprave na Trgu Petra Zrinskog 9 u Vrbovcu, u sobi br. 45 do petka, 21. prosinca ili u Grad dostaviti potrebnu dokumentaciju te zatražiti isplatu na tekući ili žiro račun također do 21. prosinca.

Umirovljenici trebaju ponijeti sljedeću dokumentaciju: 1. Ispunjeni Obrazac sa Izjavom o inozemnim primanjima, koji se može preuzeti i ispuniti na mjestu isplate.
2. na uvid osobnu iskaznicu i OIB ukoliko na osobnoj iskaznici nema podataka o OIB-u
3. na uvid odrezak mirovine ili presliku potvrde banke o isplati mirovine (ne stariju od 2 mjeseca) iz kojih je vidljiva visina mirovinskih primanja te osobni podaci umirovljenika (mora biti vidljiv OIB umirovljenika).

Podsjećamo, za osobe čija je mirovina ispod 2.000 kuna, božićnica iznosi 150 kuna, a za osobe čija je mirovina iznad 2.000 kuna, a manja od 4.000 kuna iznos božićnica je 100 kuna, dok umirovljenici koji primaju mirovinu iznad 4.000 kuna nemaju pravo na božićnicu od strane Grada Vrbovca.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime