Vrbovečki umirovljenici uživali na “čašici razgovora”

0
Komunalac add

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba ( 1. listopada) Gradska udruga umirovljenika Vrbovec organizirala je već tradicionalno Dan otvorenih vrata na kojem su se okupili brojni umirovljenici i uživali na “čašici razgovora”. Druženje i međusobna podrška izuzetno su važni građanima u trećoj životnoj dobi, naglasila je predsjednica udruge Zlatica Jagatić. – Ovih smo dana ponovno oživjeli našu staru tradiciju, a to su posjete našim bolesnim i nemoćnim članovima, nisu nam se nadali i bili su zaista ugodno iznenađeni. Želja mi je okupiti sve članove da se družimo, da idemo na izlete, da podijelimo koju tegobicu, ali i koju radosnu vijest i prema odazivu vidimo da ljudi to trebaju i žele – rekla je Jagatić.

Umirovljenicima se pridružio i vrbovečki gradonačelnik Denis Kralj te im zahvalio na svim aktivnostima koje provode. – I ove ste se godine uključili u našu manifestaciju Kaj su jeli naši stari i dali svoj veliki doprinos, još jednom vam hvala na tome, kao i na svim aktivnostima koje provodite, a kojima okupljate naše umirovljenike. Vi nas učite da podržavamo jedni druge i da se moramo moći osloniti jedni na druge – rekao je gradonačelnik Kralj.

Umirovljenicima je na angažmanu zahvalila i direktorica Turističke zajednice Grada Vrbovca Jasna Benedik. – Znam da uvijek mogu računati na vas i hvala vam što se spremno uključujete u sve aktivnosti i projekte Turističke zajednice. I želim da znate da i vi uvijek možete računati na mene – rekla je Benedik.

Članovi Gradske udruge umirovljenika Vrbovec svoje druženje nastavljaju već ovoga četvrtka kada je u planu izlet u Ogulin. – Posjetit ćemo razne zanimljive znamenitosti. Autobus je pun, kao i moje srce, hvala vam na svemu – zaključila je Zlatica Jagatić.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime