Vrbovečki trećeligaš starta 6. srpnja

0
Komunalac add

Nogomet se pomalo vraća na Sajmište! Prozivka i početak priprema nogometaša Vrbovca zakazani su na Gradskom stadionu za ponedjeljak, 6. srpnja u poslijepodnevnim satima. Najvažnija vijest, vezana uz to, je da na okupu ostaje gotovo kompletna prva momčad. Klupska uprava do sad je obavila razgovore sa svim igračima, pa je tako već sada izvjesno da će i u narednom prvenstvu crveni dres nositi vratari Petar Jelavić i Mihael Zrinščak, braniči Martin Tolić, Antonio Režabek, stoperi kapetan Filip Pluščec, Ilija Radovac, Tin Salatović, veznjaci Mario Ćosić, Anel Mašić, Alen Babić, Gabriel Tolić, te napadači braća Domagoj i Josip Colarić, Filip Merlin, Josip Slišković i Antonio Šiprak.

-Odlazak je jedini najavio Mijo Batarelo Ćerdić, s kojim se nismo uspjeli dogovoriti, dok će se status Antonija Boroše, Ivana Hrupeca i Danijela Jukića rješavati „u hodu“. Naš dosadašnji igrač Matija Petak, koji je prošlu sezonu odigrao u županijskom prvoligašu Ban Jelačić, izvijestio nas je da se odlučio za nastavak igračke karijere u trećeligašu Radnik Križevci, gdje se pridružio nekadašnjem našem kapetanu Matiji Dimoviću. Žao nam je zbog toga, jer je Petak ponikao iz naše Nogometne škole i godinama bio naš prvotimac. Time je ujedno prestao i njegov trenerski angažman u Nogometnoj školi Vrbovec – referirao je predsjednik NK Vrbovca Mato Jelić.

Isto tako klub je u pregovorima s još nekolicinom igrača.

-Nadamo se da ćemo posložiti kvalitetnu momčad za gornji dio tablice, ali ćemo u pripremnom ciklusu pružiti i priliku nekolicini naših talentiranih juniora. Pri tome naglašavam da je intencija klupske politike okretanja prema igračkom potencijalu iz Nogometne škole Vrbovec – dodaje Jelić.

Seniorske pripreme će povesti trener Tihomir Bradić s pomoćnicima Draženom Fulirom i Igorom Ratkajcem. Pripreme ćemo, naravno u skladu sa svim potrebnim epidemiološkim mjerama, odraditi kao i prijašnjih godina na Gradskom stadionu.

Ambicije kluba i glavni ciljevi ove sezone  su osvajanje najmanje osmog mjesta, što bi garantiralo plasman u zapadnu skupinu 3. HNL u prvenstvu 2021./22.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime