Vrbovečki Stožer apelira na odgovorno ponašanje i poštivanje mjera

2
Komunalac add

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije Stožer civilne zaštite Grada Vrbovca apelira na građane da se strogo pridržavaju svih epidemioloških mjera te da vode računa o socijalnoj distanci i suzdrže se od privatnih okupljanja i zabava.

–U Vrbovcu bilježimo značajan porast COVID-19 pozitivnih osoba, epidemija se širi brže nego što smo očekivali, što negativno utječe na naše liječnike Hitne medicine i obiteljske liječnike koji su direktno izloženi zarazi – poručuje načelnik Stožera Ivica Strnščak te dodaje. – Ako želimo svi zajedno spasiti naše zdravstvo i zdravstvene djelatnike koji su svakim danom sve više na izmaku snaga u borbi s ovom bolešću, pridržavajte se preporučenih mjera i svih odluka nacionalnog Stožera – naglašava Strnščak.

Policijska postaja Vrbovec, inspektorat Civilne zaštite i lokalni stožer provodit ce kontrolu nad neodgovornim ponašanjem pravnih i fizičkih osoba. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

2 KOMENTARI

  1. Poštovani!
    Ako je situacija toliko loša, zanima me provode li se kontrole?
    Što je sa kontrolama kod ulaska u dućane? Kontrolira li se broj ljudi u crkvi. Đaci imaju obavezu prisustvovanja misama (zornici).Samo njih ima više od 25.

    Srdačan pozdrav!

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime