Vrbovečki srednjoškolci izvrsni u streljaštvu

0
Komunalac add

Županijsko natjecanje iz streljaštva za učenike osnovnih i srednjih škola održano je proteklog tjedna u streljani Streljačkog društva „Dubrava 1094“ u Dubravi. Organizator Županijskog natjecanja bila je Srednja škola Vrbovec, a suorganizator Streljačko društvo „Dubrava 1094“. Natjecanje je okupilo 29 učenika iz tri osnovne škole i četiri srednje škole te 7 voditelja ekipa, a održano je u muškoj i ženskoj konkurenciji pojedinačno za osnovne i srednje škole te muškoj i ženskoj konkurenciji ekipno za srednje škole.

U natjecanju osnovnoškolaca najbolje rezultate u muškoj i ženskoj konkurenciji pojedinačno ostvarila je OŠ Dubrava, dok je u natjecanju srednjoškolaca u ženskoj konkurenciji pojedinačno ostvarila SŠ „Ivan Švear“ (ŠSD Mladost) iz Ivanić Grada.

U muškoj konkurenciji srednjoškolaca pojedinačno najbolje rezultate ostvarila je SŠ Vrbovec s 1. mjestom učenika Patricka Vuka i 3. mjestom Luke Štajnera. Što se tiče ekipnog natjecanja u konkurenciji djevojaka prvo mjesto je ostvarila ekipa SŠ „Ivana Šveara“ (ŠSD Mladost) iz Ivanić Grada. U konkurenciji mladića ekipno najbolje rezultate ostvarila je SŠ Vrbovec (ŠŠD Sokol) s učenicima Patrickom Vukom, Lukom Štajnerom, Josipom Habulinom, Fabijanom Janekovićem i voditeljem Brunom Čukulinom.

Kao i svake godine lijepo je opet biti sudionikom natjecanja u kojem se produbljuju postojeća i stvaraju nova prijateljstva, kako među učenicima, tako i među kolegama. Posebno bih istaknuo značajnu ulogu u pomoći koju nam pruža gospodin Pereglin, kako u organizacijskom tako i u logističkom smislu. Nadam se da će se ovako dobra suradnja nastaviti i dalje te svojom prepoznatljivošću okupljati još veći broj natjecatelja. Kao profesor Srednje škole Vrbovec ponosan sam na  ostvarenje izvrsnih rezultata učenika naše škole te se nadam da će ovi rezultati biti poticaj većem broju učenika da se aktivno uključe u treniranje ovog zanimljivog sporta – poručio je prof. Bruno Čukulin.

U prilogu možete pogledati rezultate.

Streljaštvo 2022.-2023. – rezultati

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime