Vrbovečki prvašići u finalu najvećeg online natjecanja u znanju

0
Komunalac add

Učenici 1. C razreda OŠ Marije Jurić Zagorke u finalu su Izzi Kvizzija – najvećeg online natjecanja u znanju u Hrvatskoj.

Prvi put u Hrvatskoj održava se najveće online natjecanje u znanju za učenike razredne nastave Izzi Kvizzi, u kojem sudjeluje 12.000 učenika iz gotovo 900 razreda diljem Hrvatske.

Finale IZZI Kvizzija održava se od 3. do 6. svibnja, u njemu sudjeluje deset najboljih razreda u svakoj generaciji (od 1. do 4. razreda), a pobijedit će razred koji ponudi najviše točnih odgovora u najkraćem vremenu.

U finale Izzi Kvizzija ušla su četiri razreda s područja Zagrebačke županije. Među prvašićima to su 1.C OŠ Marije Jurić Zagorke, dok su preostala tri finalista u kategoriji drugih razreda – 2.B OŠ Stjepana Basaričeka iz Ivanić Grada, 2.B OŠ Antuna Augustinčića iz Zaprešića i 2.D OŠ Josipa Zorića iz Dugog Sela.

Najveće online natjecanje u znanju održava se na hrvatskoj digitalnoj platformi IZZI koju je izdavač Profil Klett otvorio besplatno svim učiteljima i učenicima u Hrvatskoj u vrijeme pandemije koronavirusa.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime